Alpha Tower

 

MAAQ design + build is gevraagd om de een compleet huisstijl & signing traject uit te rollen voor kantoorgebouw Alpha Tower in Amsterdam. De taak is zowel als ontwerper en als producerend, de klant te ontzorgen.

 

Het creëren van een nieuwe huisstijl was het fundament van de opdracht. De opdrachtgever heeft MAAQ gevraagd een stijl neer te zetten die verfijnd & internationaal van karakter is. Eén die in alle vormen herkenbaar is voor de huurders en bezoekers. Een belangrijke vereiste is dat er ten allen tijden rekening gehouden wordt met duurzaamheid en de muteerbaarheid van de signing.

 

Om tot het juiste signing plan te komen wordt er eerst een locatie & informatieplan samengesteld om de juiste posities, informatie en hoeveelheid uitingen vast te stellen. Vervolgens gaan de ontwerpers van MAAQ aan de slag om een compleet plan van A tot Z aan te leveren.

 

MAAQ heeft voor dit project de volledige verantwoordelijkheid gedragen: van ontwerp van de nieuwe logo en huisstijl tot het fysieke eindresultaat.

 

 

MAAQ design + build

Leerlooierstraat 5
2984 BK Ridderkerk

+31 180 414114

mol@maaq.nl

www.maaq.nl/