Fontys Hogescholen

Bernhoven

CS Amsterdam

De Vries Projekt Design

 

De Vries Projekt Design BV bestaat sinds 1993 en is gespecialiseerd in way´Čündingadvies, binnen- en buitenbewegwijzering, lichtreclame, narrowcasting, indoor navigatie, wachtrijmanagement en ruimtereserveringssystemen. Met advies, ontwerp, productie, montage en service in eigen hand kunnen wij u uitstekend terzijde staan bij al uw vraagstukken op het gebied van bewegwijzering en huisstijlprojecten.

 

Naast eigen systemen die gestandaardiseerd zijn, denken we ook graag mee met maatwerk en kunnen we u op basis van ervaring hierbij uitstekend adviseren. Op het gebied van bewegwijzering zijn we marktleider binnen Nederland. De Vries Projekt Design BV werkt voor toonaangevende opdrachtgevers uit de overheid, onderwijs, gezondheidszorg, hospitality, bankwezen, verzekeraars en industriële bedrijven.

Opdrachtgevers zijn o.a. KPMG, Shell, TU Delft, Hogeschool van Utrecht, Tilburg University, RIVM, Luchtverkeersleiding Schiphol, Philips en verschillende overheidsbedrijven zoals de Ministeriesvan Veiligheid en Justitie, Buitenlandse Zaken, Infrastructuur en Milieu en VWS.

Daarnaast zijn we zeer actief in de gezondheidszorg.

 

Contactpersoon: Marco Stijnen

De Vries Projekt Design

Park Forum 1037
5657 HJ Eindhoven

+31 639421455

m.stijnen@dvpd.nl

www.dvpd.nl