Decathlon wayfinding

Mediamarkt wayfinding

Lotus Office Campus Rotterdam wayfinding

Sizo Group

Herinner je je nog de tijd van statische billboards en handgeschilderde bedrijfslogo's op wanden? SIZO heeft een indrukwekkende reis achter de rug. Van die nostalgische tijden zijn we nu beland in een hedendaagse wereld vol sprankelende led schermen, innovatieve folies, doeken en hoogwaardige platen.

Sizo Signs, als onderdeel van de Sizo Group, is een bedrijf in de signbranche. Deze onderneming is gespecialiseerd in conventionele en digitale communicatie, grafische interieurdecoratie en het faciliteren van corporate images. Als één van de grootste signbedrijven in Nederland heeft Sizo een stevige reputatie opgebouwd in het vertalen van huisstijlen en ontwerpen naar maakbare bewegwijzeringproducten. Fabricage vindt geheel in eigen huis plaats en installatie gebeurt altijd met het eigen team van ervaren monteurs. Sizo heeft tevens de capaciteit om snel en efficiënt grootschalige uitrolprojecten te realiseren, naast het uitvoeren van incidentele projecten en ad-hoc aanpassingen tegen concurrerende tarieven.

Het zusterbedrijf, L2L Ledscreens, is een van de grootste en langst actieve leveranciers van digitale led schermen. L2L levert digitale billboards en led schermen in alle gewenste vormen en formaten. Daarnaast verzorgen zij het volledige traject, van vergunningsaanvraag tot levering en installatie, en van instructie en onderhoud tot aftersaleservices. Indien gewenst bieden ze ook financieringsmogelijkheden.

“On time, within budget,” “Niet lullen, maar poetsen” Dat is Sizo Group in een notendop.

 

SIZO Group

Adres: Vlierbaan 11, 2908LR Capelle a/d IJssel

T: +31 10 31 30 200

E: info@sizo.nl

W: https://sizo.nl/

Contactpersoon: Mark van Rhee