Holiday Inn Meeting overzicht

South Point gebouwletter

Meininger etagevloer

Organisatie

 

Modulex is marktleider in hoogwaardige bewegwijzeringsystemen, veelal toegepast bij nationale en internationale organisaties. Modulex heeft vestigingen in ruim 45 landen, zodat wereldwijd hetzelfde niveau aan individuele, klantgerichte service en ondersteuning geboden kan worden.

 

Wij werken voor ziekenhuizen, kantoren, hotels, onderwijsinstellingen, overheidsgebouwen en bedrijventerreinen.
Wij hebben de expertise in huis om het complete bewegwijzeringstraject te verzorgen: de wayfinding analyse, de opzet van het bewegwijzeringsplan, de vormgeving van het ontwerp, de milieuvriendelijke productie, de eigen montagedienst en de serviceverlening achteraf.


Wij bieden een grote variatie in glas- en decoratiefolies, bewegwijzeringsystemen en maatwerkoplossingen voor binnen en buiten, eventueel ook verlicht of elektronisch.
Passend bij de identiteit en huisstijl van onze opdrachtgevers, rekening houdend met de informatiebehoefte van de bezoekers.
Als totaalleverancier volgen wij moderne ontwikkelingen op de voet en spelen daarop in met telkens weer nieuwe producten en diensten, waarover wij u graag verder willen informeren.

 

Contactpersoon: Jochem van Geest

 

Modulex

Sering 3
3161 CS Rhoon

+31 23 5541255

info.nl@modulex.com

www.modulex.com