Wayfinding Noord/Zuidlijn Amsterdam

Bewegwijzering Rotterdam

Bewegwijzering New Babylon

Van Beem & Van Haagen B.V.

 

Op het gebied van wayfinding, visual identity en gebouwidentificatie vormt Van Beem & Van Haagen de onmiskenbare schakel tussen ontwerp, ontwikkeling en uitvoering bij de totstandkoming van projecten. Wij onderscheiden ons als technische en strategische partners van de vormgevers, designers, architecten, interieurarchitecten en opdrachtgevers.

 

Nauwe samenwerking met architecten en ontwerpers biedt alle partijen de mogelijkheid om hun specifieke expertise binnen het project tot uitdrukking te laten komen. Onze uitdaging is keer op keer de technische 'vertaling' van het ontwerp naar het uiteindelijke eindproduct. Hier worden in alle stadia designers, architecten en opdrachtgevers bij het proces betrokken.

 

De Van Beem & Van Haagen Experience is de 'kraamkamer' voor de ontwikkeling van hoogwaardige, duurzame en innovatieve oplossingen.

 

In de Experience kunnen wij dag-, nacht- en schemersituaties natuurgetrouw nabootsen en testen, maar ook met gebruikmaking van de meest uiteenlopende materialen, zoals hout, metaal, kunststof, glas en composiet. Tevens worden hier de op een 'live' beleving gerichte prototypes ontwikkeld als voorloper van de uiteindelijke productie.

 

Contactpersoon: Rob van Beem

 

Van Beem & Van Haagen B.V.

Daalwijkdreef 45
1103 AD Amsterdam

+31 20 3140900

i.vanbeem@vbenvh.nl

vbenvh.nl/