Centraal orgaan opvang Asielzoekers 

Christelijk Onderwijsgroep Ede

Utilitaire Bewegwijzering

POL Heteren BV

 

POL is een familiebedrijf met 67 medewerkers waar persoonlijke aandacht voorop staat. We openden onze deuren in 1968, met de introductie van het oranje veiligheidsvest. Sinds die tijd is het onze passie u alles te leveren op het gebied van verkeer en veiligheid. Van verkeersborden, straatnaamborden en wegbebakening tot voertuigsignalering, bewegwijzering en alles wat u verder nodig heeft voor de inrichting van uw gebouw en terrein.

 

POL Heteren bv levert nagenoeg alles op het gebied van verkeer en veiligheid; straatnaamborden, portaalborden, actieraamwerken en innovatieve producten als snelheidsborden, LED-attentieborden en LED-zebrapaden. Wat u ook zoekt op dit gebied, u vindt het allemaal bij POL Heteren!

 

Naast de productie en levering van verkeersproducten bieden wij diensten aan zoals het plaatsen van verkeersborden, straatnaamborden en bewegwijzering op locatie.

 

Ook voor de inventarisatie, het beheer en onderhoud van verkeersborden en straatnaamborden en bewegwijzering zijn wij de juiste partij!

 

Contactpersoon: Edzard Bick

POL Heteren BV

Poort van Midden Gelderland rood 15
6666 LS Heteren

+31 26 4790111

info@pol.nl

www.pol.nl/