Christelijke Onderwijsgroep Ede

 

Op de kenniscampus in Ede zijn diverse scholen van het COG gevestigd.

 

Na de ingebruikname van de nieuwbouw van het Technova college ondervond men wat problemen met de vindbaarheid van en de verkeersveiligheid op de parkeerterreinen.

 

In overleg met de gebruikers heeft POL Heteren bv de problemen geïnventariseerd en een verkeersplan gepresenteerd met maatregelen om deze te verhelpen.

 

Twee belangrijke bevindingen die uit de inventarisatie naar voren kwamen waren:

Voor bezoekers/leveranciers is het niet direct duidelijk was waar ze precies moeten zijn. Ze gaan rondjes rijden over het terrein op zoek naar hun bestemming.

 

Diverse auto’s staan geparkeerd op plekken waar ze niet horen te staan terwijl er op het terrein genoeg parkeerplaatsen beschikbaar zijn.  Ze blokkeren de doorgang van voetgangers en fietsers.

 

Door het aanbrengen van duidelijke bewegwijzering worden de bezoekers snel naar hun bestemming geleid. De automobilisten wordt gewezen op de aanwezigheid van parkeerplaatsen aan de andere zijde van de school.

 

Door het op strategische punten aanbrengen van verkeersremmers en attentieborden kunnen voetgangers en fietsers zich veilig over het terrein bewegen.

 

Contactpersoon: Ruud van den Bree

POL Heteren BV

Poort van Midden Gelderland rood 15
6666 LS Heteren

+31 26 4790111

info@pol.nl

www.pol.nl/